Ciklus Radionica upravljanja
poslovnim stresom za žene


Postigni svoj Work & Life Balance!Ciklus Radionica upravljanja
poslovnim stresom za žene


Postigni svoj Work & Life Balance!Za mnoge poslovne žene svakodnevni stres doseže razinu koja postaje preteška za učinkovito i zdravo poslovno i privatno funkcioniranje.

Pritisci rastu dok se pokušava udovoljiti zahtjevima posla i obitelji. Nepredvidivost tržišta, rokovi, loši međuljudski odnosi, nedostatak vremena za druženje i hobije, financijske teškoće, briga za djecu, skrb za roditelje… i svakodnevno povećanje obaveza samo su neki od primjera koji izazivaju velike količine stresa koje mogu znatno naškoditi psihofizičkom zdravlju svake zaposlene žene. Pojavom Covid-a 19 stvarnost je donijela i nove izazove poput rada od kuće, trenutke samoizolacije, online škole, brige za zdravlje...

Moderna  se radna, ali i životna kultura u velikoj mjeri vrti oko koncepta ravnoteže. Međutim, postizanje savršene, univerzalne ravnoteže razvikani je imperativ koji jednostavno nije moguć. Odgovor će se pronaći  u postizanju vlastite ravnoteže, harmonije koja prati individualne potrebe i zahtjeve žene suočene sa različitim izazovima današnjeg vremena.

A u traženju odgovora vodit će vas i podržati Sandra & Anna kroz:


Ciklus Radionica upravljanja
poslovnim stresom za žene

Tijekom 4 susreta polaznice će u sigurnom, podržavajućem i ugodnom okruženju imati priliku prepoznati ključne okidače stresa u poslu i životu, kreirati individualne strategije suočavanja sa stresom, imati podršku u provedbi te strategije, povećati entuzijazam te dodatno ojačati samopouzdanje i samopoštovanju, a uz to se i dobro zabaviti!


 • SIMPTOMI & UZROCI


  Četvrtak 10.03.2022. od 17.00h do 21.00h

  Na prvoj radionici započeti ćemo sa detektiranjem simptoma i ključnih uzroka najvećih frustracija. Kroz iskustvene vježbe i upitnike doći će se do individualnih odgovora uz zajamčenu diskreciju. Otkrit ćete i što vas najviše motivira na promjenu, te se upoznati sa MODUS modelom. Isto tako, dotaknut ćemo se pitanja vlastitog unutarnjeg kritičara i osvijestiti  kako on utječe na naše misli, motivaciju i samopouzdanje, a koje posljedično utječe na naše odluke, samoizlaganje i određene životne poteze.

 • RJEŠENJA


  Utorak 22.03.2022. od 17.00h do 21.00h

  Na ovoj radionici krećemo sa izradom individualne strategije ovladavanja ključnim stresorima te definiramo prepreke koje bi nas mogle sprečavati u ostvarivanju zadanog cilja. Nalazimo rješenja za nedostatak unutarnjih i vanjski resursa. Za rješenja su nam potrebni konkretni alati poput vještina komunikacije, delegiranja, upravljanja vremenom, kreiranja zdrave radne atmosfere, ali i sposobnost upravljanja emocijama, postavljanje granica i zdrava doza odricanja.

 • RJEŠENJA & IZAZOVI U PROVEDBI


  Četvrtak 31.03.2022. od 17.00h do 21.00h

  Do ove radionice već imamo zadane ciljeve i krenuli smo rješavati iste. Na putu prema izvršavanju postavljenih zadataka i vlastitih ciljeva nailazimo na određene prepreke i suočavamo se s porivom za odustajanjem. U ovoj fazi bitna je disciplina i podrška. I na tome intenzivno radimo kako bismo osigurali provedbu vlastite definirane strategije. Kroz iskustvene vježbe jasnije ćemo odrediti nesvjesna uvjerenja koja nas sprečavaju u življenju života usklađenijeg s našim konstruktivnim svjesnim željama i upoznati način da ih zamijenimo onima koji će osigurati put željenih rješenja.

 • ISHOD


  Utorak 12.04.2022. od 16.30h do 19.30h

  Na ovu radionicu dolazimo sa već poduzetim koracima i uočavamo benefite istih. U individualno odabranoj količini i formi dijelit ćemo svoja iskustva i upoznati se s ostatkom MODUS modela s posebnim naglaskom na ustrajnost koja je nužna kako bi promjene bile održive i poticajne. Za kraj, nakon radionice proslaviti ćemo uspješnost svih poduzetih koraka i počastiti se večerom i dobrim raspoloženjem u društvu sada već poznatih, ali oduvijek jakih i sposobnih žena koje su se odlučile na ovo putovanje uspostavljanja vlastite privatno – poslovne ravnoteže.


Ciljevi radionice:

 • Detektirati ključne okidače stresa u svakodnevnom radu i životu
 • Kreirati individualne strategije suočavanja sa stresom (za svaku polaznicu zasebno)
 • Pružiti podršku u provedbi strategije
 • Pojačati osjećaj entuzijazma
 • Ojačati samopouzdanje & samopoštovanje
 • Dobro se zabaviti!

Uključuje:

 • 4 poludnevne radionice
 • tiskane materijale za praćenje
 • individualan plan ovladavanja stresom
 • 30min individualno savjetovanja u okviru 30 dana od dana radionice
 • nagradnu igru
 • zajedničku večeru u restoranu na kraju zadnje radionice 12.04. u 19:30.

CIJENA CIKLUSA RADIONICA (4 radionice): 1750,00 KN

 • Mogućnost obročnog plaćanja.
 • Za 3 i više polaznica iz iste tvrtke osigurava se 10% popusta
 • Max broj polaznica: 15
 • Mjesto je rezervirano uplatom kotizacije u iznosu od 500,00kn

Organizacija u skladu sa poštivanjem svih propisanih epidemioloških mjera.

Vaša pitanja u vezi predavanja i/ili radionica možete poslati na: info@liftup.hr ili nas nazvati na:
099 8453 827 Sandra | 091 762 4020 Anna

O PREDAVAČICAMA

O PREDAVAČICAMA


SANDRA MRAOVIĆ DEKOVIĆ, mag. oec.

Certificirani executive coach (AoEC –London), Hogan interpretator i poslovni trener sa svojim dvadesetogodišnjim management i HR iskustvom, kroz spoj poslovnih edukacija, zdravlja  i wellnessa, iskreirala je jedinstveni Stress Free Concepta koji ima dva temeljna cilja.

Prvi je usmjeren na otkrivanje individualnih, eksternih i internih okidača stresa te pronalaženje rješenja za njihovu prevenciju i upravljanje, sa svrhom  sprječavanja burnout sindroma specifičnog za visoke upravljačke pozicije.

Drugi se odnosi na kreiranje i implementaciju Stress Free kulture u organizaciju, te uspostavu zdravog poslovno-privatnog balansa kod svakog pojedinca unutar organizacije, kojom će se osigurati učinkovit i motiviran tim za održivo izvrsne rezultate.


ANNA AIGNER

Tjelesno orijentirani integrativni terapeut i CIR praktičar aktivno se bavi tjelesno orijentiranom metodom zadnjih deset godina. Koncept tjelesne psihoterapije predstavlja utjelovljenu integraciju misli, osjećaja, tjelesnih iskustava i osjeta.

Naše tijelo u sebi nosi tragove našeg osobnog životnog iskustva, ali i naše obiteljske baštine. Sve vrste traumatičnih iskustava i naučenih strahova oblikuju naš karakter i utječu na naše ponašanje, držanje i oblik tijela, ton glasa, izraz lica, ukočenost. Na tjelesnoj razini učimo kako se povezati sa potrebama svog tijela, na mentalnoj razini propitkujemo naša uvjerenja iz kojih proizlaze neugodne situacije u kojima se zateknemo. Kada izrazimo potisnuti strah, zavist, očaj, bijes, mržnju… osigurava se slobodan protok, a time i više energije, volje i snage za nošenje sa izazovima koje život neminovno nameće. Time, prestajemo biti u ulozi žrtve vlastitog života i preuzmemo odgovornost za vlastiti užitak.