Image

PREDAVANJE O UPRAVLJANJU POSLOVNIM STRESOM ZA ŽENE

Četvrtak 20.01.2022. 18.00h - 20.00h

Zgrada Obrtničkog doma,
Partizanska 5A, Poreč


PREDAVANJE O UPRAVLJANJU POSLOVNIM STRESOM ZA ŽENE

Četvrtak 20.01.2022. 18.00h - 20.00h

Zgrada Obrtničkog doma,
Partizanska 5A, Poreč


ULAZ JE SLOBODAN

Prijave su obavezne zbog poštivanja epidemioloških mjera.


Predavanje je namijenjeno svim poslovnim ženama koje se pitaju kako održati potrebnu razinu energije tokom cijelog dana te kako prepoznati i razvijati vlastite resurse kojima će osigurati stress free kulturu u svom poslovnom i privatnom okruženju. Polaznice će se upoznati s ključnim okidačima stresa u poslu i životu te postupku kreiranja individualnih strategija za suočavanje sa stresom.

Svaka poslovna žena, bilo da je poduzetnica ili zaposlena u nekoj tvrtki, pokušava ostvariti uspješnu poslovno-privatnu integraciju. Suvremeno radno okruženje koje podrazumijeva pretjeranu dostupnost i stalnu izloženost stresnim čimbenicima poput loših međuljudskih odnosa, stalnih i kratkih rokova i sl., za posljedicu ima čitav niz negativnih fizičkih simptoma i emocionalnih manifestacija koje djeluju destruktivno na ljudski organizam, životno zadovoljstvo te poslovnu i osobnu učinkovitost. Aktualna pandemija donijela je dodatne izazove s kojima se treba uhvatiti u koštac, a psihofizički kapaciteti za borbu sa stresom i uspostavu privatno poslovne ravnoteže su na žalost sve slabiji. Zato smo, sa željom da svim polaznicama pružimo podršku, organizirali ovo predavanje koje je ujedno i najava ciklusa radionica na istu temu. - istaknule su predavačice
Više o ciklusu radionica pročitajte na sljedećem linku:

RADIONICE

Vaša pitanja u vezi predavanja i/ili radionica možete poslati na: info@liftup.hr ili nas nazvati na:
099 8453 827 Sandra | 091 762 4020 Anna

O PREDAVAČICAMA

O PREDAVAČICAMA


SANDRA MRAOVIĆ DEKOVIĆ, mag. oec.

Certificirani executive coach (AoEC –London), Hogan interpretator i poslovni trener sa svojim dvadesetogodišnjim management i HR iskustvom, kroz spoj poslovnih edukacija, zdravlja  i wellnessa, iskreirala je jedinstveni Stress Free Concepta koji ima dva temeljna cilja.

Prvi je usmjeren na otkrivanje individualnih, eksternih i internih okidača stresa te pronalaženje rješenja za njihovu prevenciju i upravljanje, sa svrhom  sprječavanja burnout sindroma specifičnog za visoke upravljačke pozicije.

Drugi se odnosi na kreiranje i implementaciju Stress Free kulture u organizaciju, te uspostavu zdravog poslovno-privatnog balansa kod svakog pojedinca unutar organizacije, kojom će se osigurati učinkovit i motiviran tim za održivo izvrsne rezultate.


Anna Aigner

Tjelesno orijentirani integrativni terapeut i CIR praktičar aktivno se bavi tjelesno orijentiranom metodom zadnjih deset godina. Koncept tjelesne psihoterapije predstavlja utjelovljenu integraciju misli, osjećaja, tjelesnih iskustava i osjeta.

Naše tijelo u sebi nosi tragove našeg osobnog životnog iskustva, ali i naše obiteljske baštine. Sve vrste traumatičnih iskustava i naučenih strahova oblikuju naš karakter i utječu na naše ponašanje, držanje i oblik tijela, ton glasa, izraz lica, ukočenost. Na tjelesnoj razini učimo kako se povezati sa potrebama svog tijela, na mentalnoj razini propitkujemo naša uvjerenja iz kojih proizlaze neugodne situacije u kojima se zateknemo. Kada izrazimo potisnuti strah, zavist, očaj, bijes, mržnju… osigurava se slobodan protok, a time i više energije, volje i snage za nošenje sa izazovima koje život neminovno nameće. Time, prestajemo biti u ulozi žrtve vlastitog života i preuzmemo odgovornost za vlastiti užitak.