Image
Lift Up Custom made procesom, osigurati ćete svom timu dodatnu snagu izgradnjom rezilijentnosti i povećanjem motivacije.
Lift Up Custom made procesom, osigurati ćete svom timu dodatnu snagu izgradnjom rezilijentnosti i povećanjem motivacije.

Image

RESILIENT COLLABORATION

Za organizacije koje žele izgraditi rezilijentnost svojih zaposlenika, dubinskim pristupom potaknuti i održati njihovu motivaciju te osigurati efikasno suočavanje sa stresom, LIFT UP nudi personalizirane i autorske procese temeljene na znanstvenom i iskustvenom principu.

Naši procesi fokusiraju se na razvijanje vještina i alata potrebnih za jačanje rezilijentnosti i motivacije, kao i na promicanje zdravog i produktivnog radnog okruženja.

Svaki proces je prilagođen jedinstvenim potrebama pojedine organizacije kako bi se osiguralo postizanje željenih rezultata.
Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo pomoći vašoj organizaciji u postizanju najboljih poslovnih rezultata.

KONTAKTIRAJTE NAS

Naši personalizirani programi su dizajnirani tako da omogućuju svakom članu tima da se suoči sa izazovima na radnom mjestu jačanjem rezilijentnosti, efikasnim suočavanjem sa stresom i upravljanjem motivacijom. Procesi su prilagođeni specifičnim potrebama timova kako bi neometano funkcionirali na svojim maksimalnim razinama.

Naše opsežne metode, alati i znanstveni pristup, osmišljeni su za izgradnju potrebnih vještina koje dovode do veće rezilijentnosti uz jačanje suradnje unutar redova tima. Rezilijentnost i suradnja su ključni čimbenici za uspjeh u dinamičnom poslovnom okruženju.

Naši programi će pomoći timu da bolje reagira na promjene, izdrži teškoće i upravlja stresom, čime se održava motivacija i fokusiranost na zajednički cilj.

Personalizirani programi koje nudimo dizajnirani su tako da omogućuju svakom članu tima da se suoči s izazovima na radnom mjestu. Cilj ovih procesa je jačanje rezilijentnosti, efikasno suočavanje sa stresom i svjesno upravljanje motivacijom kako bismo postigli željene rezultate. Ne čude zato i rezultati brojnih istraživanja koja su pokazala da jačanje rezilijentnosti ima značajan utjecaj na poslovne rezultate.

Kroz naše opsežne metode, alate i znanstveno utemeljen pristup, razvijamo ključne vještine koje doprinose povećanoj rezilijentnosti i jačanju suradnje unutar tima. Kada su pojedinci u timu otporni na stres i kada učinkovito upravljaju izazovima pozitivno se utječe na produktivnost, kvalitetu rada i postizanje postavljenih ciljeva. Rezilijentnost omogućuje pojedincima da se brže oporave od neuspjeha ili neželjenih situacija te da ostanu fokusirani i produktivni čak i u najzahtjevnim uvjetima.

Uz jačanje suradnje unutar tima, primjenom adekvatnih alata dolazi se do poboljšanja komunikacije, povjerenja i međusobne podrške. Kada timovi uspješno surađuju i podržavaju jedni druge, postižu bolje rezultate, razmjenjuju ideje i rješavaju probleme na efikasniji način. Ova sinergija unutar tima omogućuje brže rješavanje izazova i adaptaciju na promjene u poslovnom okruženju.

U konačnici, jačanje rezilijentnosti i suradnje unutar tima ima snažan utjecaj na postizanje uspjeha u dinamičnom poslovnom okruženju. Kada pojedinci u timu imaju vještine i alate za suočavanje s izazovima na radnom mjestu, tim postaje otporniji na stres, produktivniji i sposoban za ostvarivanje izvrsnih rezultata.

Image
PROCES

U okviru procesa svaki će sudionik imati koristi od poboljšane sposobnosti prilagodbe promjenama, novim zadacima uz učinkovitije upravljanje stresom na poslu; što u konačnici rezultira poboljšanom produktivnošću svake organizacije.

Naši stručnjaci pružaju podršku i usmjeravaju vaš tim kako bi se osiguralo da procesi odgovaraju specifičnim potrebama vašeg tima i da ostvarujete željene ciljeve.