MOTIVACIJA
REZILIJENTNOST
I STRES

Image
LIFT LEADERS

Leaderima nudimo integrirano rješenje koje kombinira metodologije korištene u LIFT UP-u, a rezultat su dugogodišnjeg istraživanja i iskustva.

Naši paketi za lidere su dizajnirani tako da omoguću individualcima da se nose sa izazovima na radnom mjestu, uključujući rezilijentnost, upravljanje stresom i motivaciju, te da naučenu adaptabilnost prenose dalje na svoj tim. Programi su prilagođeni specifičnim potrebama lidera kako bi funkcionirali na svojim maksimalnim razinama, budući da se radi o visoko zahtjevnim pozicijama.

U LIFT UP-u vjerujemo da rezilijentnost ima značajan utjecaj na uspjeh u poslovnom okruženju. Razvijanjem rezilijentnosti, lideri će se moći bolje adaptirati na promjene, izdržati teškoće i upravljati stresom, što ih drži motiviranima i fokusiranima čak i u najzahtjevnijim situacijama. Rezilijentnost  je neophodna za uspjeh.

Uključujući tehnike za upravljanje stresom i poticanje motivacije, procesi daju personalizirano i sveobuhvatno rješenje za razvoj rezilijentnosti, upravljanje stresom i održavanje motivacije.

LIFT TEAMS

S Lift Up Custom made procesom, osigurati ćete svom timu dodatnu snagu izgradnjom rezilijentnosti i povećanjem motivacije.

Naše opsežne metode, alati i znanstveni pristup, osmišljeni su za izgradnju potrebnih vještina koje dovode do veće rezilijentnosti uz jačanje suradnje unutar redova tima.

U okviru procesa svaki će sudionik imati koristi od poboljšane sposobnosti prilagodbe promjenama, novim zadacima uz učinkovitije upravljanje stresom na poslu; što u konačnici rezultira poboljšanom produktivnošću svake organizacije.

Kontaktirajte nas već danas o izradi prilagođenog programa za vaše vlastite jedinstvene potrebe, kako biste mogli gledati kako jedan ujedinjeni tim zajedno prolazi kroz svaki izazov, spreman za uspjeh.

LIFT ME

Za pojedince koji žele povećati svoju osobnu otpornost i poboljšati karijeru, LIFT UP nudi sveobuhvatan program prilagođen vašim jedinstvenim potrebama.

Osiguravamo vam licencirani business coaching kako bi dobili alate i podršku potrebnu za razvoj vještina potrebnih da postanete rezilijentni. Osim toga, nudimo mogućnost uključivanja programa Hogan Assessment, kako biste stekli dublji uvid u svoje snage i područja za rast.

Bilo da se suočavate s novim izazovima ili jednostavno želite izgraditi postojeće prednosti, naš prilagođeni program pomoći će vam da postignete svoje ciljeve i postignete nove visine u svojoj karijeri.

Kontaktirajte nas danas kako biste započeli svoje putovanje prema rezilijentnoj i ispunjenijoj budućnosti. Koje su sve problematike zbog kojih bi došli na coaching kao lider, pojedinac i profesionalac.


Saznajte više